Personale

 

Tina

Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 1992 og ansat som leder i Østbyens Børnehus samme år. Jeg varetager den daglige ledelse i børnehuset og er pædagog hvor der er behov for hjælp. Jeg har tre voksne børn. Jeg svømmer,ror og cykler i min fritid. Jeg er født og opvokset på landet og vægter dyr og udeliv højt.


Conni

Uddannet fra Haderslev Pædagogseminarium i 2002 og ansat som souschef i Østbyens Børnehus samme år. Jeg deltager i den daglige ledelse i børnehaven og er pædagog hos Spillopperne. Jeg er gift og har tre børn. I min fritid dyrker jeg motion, læser bøger og nyder mit sommerhus. Jeg vægter bevægelse og udeliv højt.


Lone

Ansat som pædagogmedhjælper hos Krudtuglerne. Bor i Lunderskov med mine tre børn. Har arbejdet som dagplejer og pædagogmedhjælper i  forskellige børnehaver. Jeg bruger min fritid på min familie, at løbe og læse.


Simon

Ansat som pædagogmedhjælper hos Spillopperne i 2015. Jeg er gift og har fire voksne børn. Jeg har tidligere arbejdet på fritidshjem, vuggestue, børnehave og SFO. I min fritid dyrker jeg yoga, passer vores hus og have samt fælder træer til vores brændeovn. Jeg vægter ude liv, hamre, snit, bål og så elsker jeg at læse højt.


Camilla

Uddannet pædagog i 2015. Har tidligere arbejdet i vuggestue og børnehave. Jeg bor i Kolding med min mand, vores to børn og hund. I min fritid løber og styrketræner jeg. Jeg bruger meget tid på min familie og elsker naturen. Som pædagog vægter jeg udeliv samt udvikling af sociale kompetencer højt. 

 


Mette

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor i Christiansfeld med min mand og to børn. Den røde tråd i min uddannelse har været børn og unge med særlige behov og sundhed, krop og bevægelse. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue, i børnehave, på en specialskole og på en døgninstitution. Jeg vægter udeliv og bevægelse højt i mit pædagogiske arbejde. 


Cindie

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2004 og jeg har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave med børn med særlige behov. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er sprogansvarlig og pædagog ved Krummerne. I mit arbejder vægter jeg sang og musik, og en god portion humor.


Malene

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2015. Jeg har i 6 år arbejdet på et bosted for senhjerneskadede. I mit pædagogiske arbejde i Østbyens Børnehus vægter jeg at børnene får mulighed for, at udvikle sig igennem kreative aktiviteter, inde som ude og ikke mindst igennem sjov og leg. 

Jeg bor i Kolding sammen min mand og vores to børn og dyr. I min fritid er jeg kreativ, synger i kor og går ture med hunden. 


Mikkel

Uddannet fra Kolding Pædgogseminarium i 2020 og har været ansat siden 1. juni samme år hos Krudtuglerne. Jeg bor i Vamdrup sammen med min kæreste. Jeg har erfaring fra Vuggestue og Børnehave hvor jeg har arbejdet med børn med anden etnisk baggrund. Jeg vægter bevægelse og udeliv særligt højt.


Nadine

Ansat som pædagogmedhjælper hos Krummerne i 2020. Jeg bor i Kolding sammen med min kæreste. Jeg er uddannet butiksassistent, men har arbejdet i en dagisntitution siden 2017. Jeg kan lide udelivet og at være kreativ. Jeg er omsorgsfuld og har en anerkendende tilgang til børnene. Humor og godt humør er vigtig i hverdagen.


Nanna

Er ansat som barselsvikar for Nadine hos Krummer i 2021. Nanna bor i Vamdrup.


Sara, Pædagog - Vuggestuen

Uddannet pædagog fra Kolding pædagogsemenarium i 2014. Jeg bor i Sdr. Hygum med min kæreste, bonussøn og hund. Jeg er et udemenneske som gerne vil lave mange sjove og spændende sager udenfor. Jeg elsker at synge og danse. Jeg har erfaring fra børnehave og vuggestue. Jeg er smilende, anerkendende og har altid tid til en snak. I mit pædagogsike arbejde vægter jeg udeliv og kreativitet højt. Med humor og et godt humør bliver livet bare bedre.


Helle, pædagogmedhjælper - Vuggestuen
Ansat som pædagogmedhjælper hos Spirevipperne i vuggestuen i oktober 2017. Efter fire år som vikar i børnehaven. Jeg bor i Vamdrup sammen med min mand. Jeg har tre voksne børn og to børnebørn som jeg nyder at bruge min fritid sammen med. Jeg vægter at lave kreative ting sammen med børnene og vægter udelivet højt.


Sandra, pædagog - Vuggestuen

Uddannet pædagog fra Aalborg Pædagogseminarium i 2014, og blev ansat i børnehuset i 2021. Jeg har tidligere arbejdet i vuggestue og børnehave.
Jeg bor i V. Torsted sammen med min mand, vores søn og mine to bonusbørn.
Som pædagog vægter jeg de gode sociale kompetencer, motorik og udeliv. Jeg siger heller aldrig nej til kreativitet, musik og dans. Humor er en stor del af mit arbejde. I min fritid elsker jeg at stå i køkkenet og lave mad og bage, samt være sammen med familie og venner.


Katja, Køkkenassistent og Pædagogmedhjælper
Jeg bor i Vamdrup med min mand og to store børn. Jeg har 15 års erfaring inden for køkkenbranchen. Jeg har en stor interesse for sund kost og ernæring. Jeg er frivillig i Vamdrup gymnastikforening for de små børnehold. Det at arbejde med børn giver mig energi og livskvalitet i hverdagen.


Christian

Ansat som havemand i 2019. Oprindelig erneringsassistent. Jeg bor i Vamdrup. Jeg arbejder 8 timer pr. uge ( når vejret er godt imellem 8-14) Jeg passer ikke Jeres børn, men får mange små hyggesnakke med dem når de følger mit arbejde rundt på legepladsen.