Personale

 

Tina - Leder

Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 1992 og ansat som leder i Østbyens Børnehus samme år. Jeg har i 2014 afsluttet min diplomuddannelse i ledelse. Jeg varetager den daglige ledelse i børnehuset og er pædagog hvor der er behov for hjælp. Jeg har tre voksne børn og to børnebørn. Jeg svømmer, ror og cykler i min fritid. Jeg er født og opvokset på landet og vægter dyr og udeliv højt.


Conni - Souschef - Pædagog hos Krummerne

Uddannet fra Haderslev Pædagogseminarium i 2002 og ansat som souschef i Østbyens Børnehus samme år. Jeg deltager i den daglige ledelse i børnehaven og er pædagog hos Spillopperne. Jeg er gift og har tre børn. I min fritid dyrker jeg motion, læser bøger og nyder mit sommerhus. Jeg vægter bevægelse og udeliv højt.


Cindie - Pædagog - Krummerne

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2004 og jeg har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave med børn med særlige behov. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er sprogansvarlig og pædagog hos Krummerne. I mit arbejder vægter jeg sang og musik, og en god portion humor.


Mette - Pædagogmedhjælper - Krummerne

Ansat som pædagogmedhjælper hos Krummerne i 2022. Jeg bor i Skanderup sammen med min mand og tre børn. Jeg er uddannet kok, men har arbejdet i en daginstitution siden 2021. Jeg kan lide udelivet og at være kreativ. I min fritid går jeg i haven, løber en tur og bruger tid sammen med mine børn.

 


Mette - Pædagog - Krudtuglerne

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor i Christiansfeld med min mand og to børn. Den røde tråd i min uddannelse har været børn og unge med særlige behov og sundhed, krop og bevægelse. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue, i børnehave, på en specialskole og på en døgninstitution. Jeg vægter udeliv og bevægelse højt i mit pædagogiske arbejde hos Spillopperne. 


Lone - Pædagogmedhjælper - Spillopperne

Jeg er ansat som pædagogmedhjælper i august 2019. Jeg bor i Lunderskov sammen med mine tre teenager børn. Jeg har erfaring med børn i alderen 0-6 år og har været rundt i tre forskellige grupper her i huset. I min fritid bruger jeg tid på mine to hunde og på at løbe en tur.  


Malene - Pædagog - Krummerne

Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2015. Jeg har i 6 år arbejdet på et bosted for senhjerneskadede. I mit pædagogiske arbejde hos Spillopperne vægter jeg at børnene får mulighed for, at udvikle sig igennem kreative aktiviteter, inde som ude og ikke mindst igennem sjov og leg. 

Jeg bor i Kolding sammen min mand og vores to børn og dyr. I min fritid er jeg kreativ, synger i kor og går ture med hunden. 


Mikkel - Pædagog - Spillopperne

Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 2020 og har været ansat siden 1. juni samme år hos Krudtuglerne. Jeg bor i Vamdrup sammen med min kæreste. Jeg har erfaring fra Vuggestue og Børnehave hvor jeg har arbejdet med børn med anden etnisk baggrund. Jeg vægter bevægelse og udeliv særligt højt.


Camilla - Pædagog - Krudtuglerne

Uddannet pædagog i 2015. Har tidligere arbejdet i vuggestue og børnehave. Jeg bor i Kolding med min mand, vores to børn og hund. I min fritid løber og styrketræner jeg. Jeg bruger meget tid på min familie og elsker naturen. Som pædagog hos Krudtuglerne vægter jeg udeliv samt udvikling af sociale kompetencer højt. 

 


Isabella - Pædagogmedhjælper - Krudtuglerne- På barsels orlov

Ansat som pædagogmedhjælper hos Krudtuglerne i august 2023. Jeg bor i Stepping sammen med min kæreste, vores datter og to hunde. I min fritid kan jeg godt lide at være kreativ, løbe en tur, gå ture og være sammen med familien. Jeg vægter natur, udeliv og kreativitet højt.  


Line, pædagogmedhjælper - Vuggestuen
Ansat som pædagogmedhjælper hos Spirevipperne i vuggestuen i december  2022. Jeg bor i Skodborg sammen med min mand og vores to børn. Det er nyt for mig at arbejde med børn efter 13 år i madbranchen har jeg valgt at prøve e nyt arbejdsområde. 


Sara, Pædagog - Vuggestuen - På barselsorlov

Uddannet pædagog fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Jeg bor i Sdr. Hygum med min kæreste, bonussøn og hund. Jeg er et ude menneske som gerne vil lave mange sjove og spændende sager udenfor. Jeg elsker at synge og danse. Jeg har erfaring fra børnehave og vuggestue. Jeg er smilende, anerkendende og har altid tid til en snak. I mit pædagogiske arbejde vægter jeg udeliv og kreativitet højt. Med humor og et godt humør bliver livet bare bedre.


Sandra, pædagog - Vuggestuen

Uddannet pædagog fra Aalborg Pædagogseminarium i 2014, og blev ansat i børnehuset i 2021. Jeg har tidligere arbejdet i vuggestue og børnehave.
Jeg bor i V. Torsted sammen med min mand, vores søn og mine to bonusbørn.
Som pædagog vægter jeg de gode sociale kompetencer, motorik og udeliv. Jeg siger heller aldrig nej til kreativitet, musik og dans. Humor er en stor del af mit arbejde. I min fritid elsker jeg at stå i køkkenet og lave mad og bage, samt være sammen med familie og venner.


Kimberly, pædagogmedhjælper - Vuggestuen

Ansat som pædagogmedhjælper hos Spirrevipperne i august 2023. Jeg bor i Bække sammen med min mand og vores søn og tvillingepiger. Jeg har taget en halv pædagoguddannelse, men stoppede for at få mere tid sammen med mine børn imens de er små. 


Alice - Køkkenassistent 
Jeg bor i Kolding med min mand. Jeg har to voksne børn. Jeg har 15 års erfaring inden for køkkenbranchen. Jeg har en stor interesse for sund kost og ernæring. Jeg laver det meste mad fra bunden med årstiden frugt og grønt. Jeg arbejder med mange spændende og afvekslende fødevarer for at give børnene et bredt kenskab og meget madmod. I min fritid går jeg lange ture, og hører gerne en krimi undervejs.  


Iben - Pædagogmedhjælper- Vuggestuen og hos Krummerne

Jeg har været ansat som vikar i Østbyens Børnehus de sidste to år og har været på alle grupper. 


Caroline - Pædagog - Spirrevipperne

Jeg er uddannet på UC Syd i Kolding i 2024, og ansat i Østbyens Børnehus samme år. Jeg bor i Kolding. Jeg har en stor passion for de mindre børn og har derfor valgt at arbejde med vuggestuebørn. I mit arbejde som pædagog lægger jeg stor vægt på relationer, nærhed og omsorg. Desuden har jeg en stor interesse for motorik og støtter op om børns frie leg. 


Christian - Servicemedarbejder

Ansat som havemand i 2019. Oprindelig ernæringsassistent. Jeg bor i Vamdrup. Jeg arbejder 8 timer pr. uge ( når vejret er godt imellem 8-14) Jeg passer ikke Jeres børn, men får mange små hyggesnakke med dem når de følger mit arbejde rundt på legepladsen.