Personale beskrivelser
 
Tina Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 1992 og ansat som leder i Østbyens Børnehus samme år. Jeg varetager den daglige ledelse i børnehuset og er pædagog hvor der er behov for hjælp. Jeg har tre voksne børn. Jeg svømmer,ror og cykler i min fritid. Jeg er født og opvokset på landet og vægter dyr og udeliv højt.                                             
 
Conni Uddannet fra Haderslev Pædagogseminarium i 2002 og ansat som souschef i Østbyens Børnehus samme år. Jeg deltager i den daglige ledelse i børnehaven og er pædagog hos Spillopperne. Jeg er gift og har tre børn. I min fritid dyrker jeg motion, læser bøger og nyder mit sommerhus. Jeg vægter bevægelse og udeliv højt.
 
Lone ansat som pædagogmedhjælper hos Krudtuglerne. Bor i Lunderskov med mine tre børn. Har arbejdet som dagplejer og pædagogmedhjælper i  forskellige børnehaver. Jeg bruger min fritid på min familie, at løbe og læse.
 

Simon ansat som pædagogmedhjælper hos Spillopperne i 2015. Jeg er gift og har fire voksne børn. Jeg har tidligere arbejdet på fritidshjem, vuggestue, børnehave og SFO. I min fritid dyrker jeg yoga, passer vores hus og have samt fælder træer til vores brændeovn. Jeg vægter ude liv, hamre, snit, bål og så elsker jeg at læse højt. 

 
Lene Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 1998 og har været ansat 7 år i en SFO inden jeg i 2006 blev ansat her i børnehuset. Jeg er gift og har to børn. Jeg er pædagog hos Krudtuglerne. I 2003 tog jeg diplom i pædagogik. Jeg er alsidig i mit arbejde og vægter humor i dagligdagen.
 
Mette Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor i Christiansfeld med mine to børn og kæreste. Den røde tråd i min uddannelse har været børn og unge med særlige behov og sundhed, krop og bevægelse. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue, i børnehave, på en specialskole og på en døgninstitution. 

Jeg vægter udeliv og bevægelse højt i mit pædagogiske arbejde. Pt. på barsel

 
Nadja Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor nær Vamdrup med min mand og to børn.
Pt. på barsel
 
Cindie Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2004 og jeg har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave med børn med særlige behov. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er sprogansvarlig og pædagog ved Krummerne. I mit arbejder vægter jeg sang og musik, og en god portion humor.
 
Trine Uddannet professionsbachelor som pædagog på Idrætslinien fra VIA UC Viborg i 2009, ansat i børnehuset i 2014. Jeg er gift og har to drenge. Jeg er ansat hos Krummerne. Jeg vægter natur, udeliv og bevægelse, at give plads til fordybelse, gode relationer samt at være nærværdende og anerkendende i min tilgang til børnene.
 

           Sofie ansat som pædagogmedhjælper hos Krummerne. Har taget DGI’s leder uddannelse,har arbejdet hos Harald Nyborg og som tjerner. I min fritid dyrker jeg gymnastik, rider og læser.

 
 

 

 

Sidst opdateret 7. august 2019
Østbyens børnehave, Østergade 87, 6580 Vamdrup, Tlf.: 24 60 89 50