Børnehave Personale
 

Tina Kildam Uddannet fra Kolding Pædagogseminarium i 1992 og ansat som leder i Østbyens Børnehus samme år. Jeg varetager den daglige ledelse i børnehuset og er pædagog ca. 10 timer om ugen hvor der er behov for hjælp. Jeg har tre voksne børn. I min fritid svømmer og cykler jeg og leder ofte småbørns gymnastik. Jeg er født og opvokset på landet og vægter dyr og udeliv højt.                                             

 

Conni Birk Uddannet fra Haderslev Pædagogseminarium i 2002 og ansat som souschef i Østbyens Børnehus samme år. Jeg deltager i den daglige ledelse i børnehaven og er pædagog hos Krummerne. Jeg er gift og har tre børn. I min fritid dyrker jeg motion, læser bøger og nyder mit sommerhus. Jeg vægter bevægelse og udeliv højt.

 

Ulla Damkjær ansat som pædagogmedhjælper i 1975. Jeg har som den eneste været med lige siden børnehuset blev bygget. Jeg er gift og har to børn. Jeg er medhjælper hos Krudtuglerne. Jeg vægter værkstedsaktiviteter som male, klippe, klistre og så kan jeg lide at udvikle børns lege. Jeg har ry for at være husets ordensmenneske.

 


Simon Boe Simonsen ansat som pædagogmedhjælper hos Spillopperne i 2015. Der udover har jeg husets pedeltimer. Jeg er gift med Dorthe. Bor i Kolding og har 4 børn, dog kun et hjemmeboende. Jeg har tidligere arbejdet på fritidshjem, vuggestue, børnehave og SFO. I min fritid dyrker jeg yoga, passer vores hus og have samt fælder træer til vores brændeovn. Jeg vægter ude liv, hamre, snit, bål og så elsker jeg at læse højt.

 

Lene Valentin Ebbesen Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 1998 og har været ansat 7 år i en SFO inden jeg i 2006 blev ansat her i børnehuset. Jeg er gift og har to børn. Jeg er pædagog hos Krudtuglerne. I 2003 tog jeg diplom i pædagogik. Jeg er alsidig i mit arbejde og vægter humor i dagligdagen.

 

 

Mette Salling Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2014. Bor i Christiansfeld med min datter og kæreste. Den røde tråd i min uddannelse har været børn og unge med særlige behov og sundhed, krop og bevægelse. Tidligere har jeg arbejdet i vuggestue, i børnehave, på en specialskole og på en døgninstitution. 

Jeg vægter udeliv og bevægelse højt i mit pædagogiske arbejde. 

 

 

Mette Warming Jeg er uddannet ved Åbenrå pædagogseminarium  i 2007. Jeg er gift og har tre piger. Jeg har været ansat her i huset siden sommeren 2017. Jeg er pægagog hos Krudtuglerne. Jeg er en alsidig pædagog der vægter og nyder hele spekteret af pædagogiske aktiviteter. Jeg har en international certificeret 95 timers uddannelse i børneyoga.

 

Cindie Prüsse Jørgensen Uddannet fra Kolding pædagogseminarium i 2004 og jeg har været ansat i børnehuset siden 2008. Jeg har tidligere arbejdet i en børnehave med børn med særlige behov. Jeg er gift og har 3 børn. Jeg er sprogansvarlig og pædagog ved Spillopperne. I mit arbejder vægter jeg sang og musik, og en god portion humor.

 

Trine Fredberg Holst Uddannet professionsbachelor som pædagog på Idrætslinien fra VIA UC Viborg i 2009, ansat i børnehuset i 2014. Jeg er gift og har to drenge. Jer er ansat hos Spillopperne. Jeg vægter natur, udeliv og bevægelse, at give plads til fordybelse, gode relationer samt at være nærværdende og anerkendende i min tilgang til børnene.

Sidst opdateret 14. april 2018
Østbyens børnehave, Østergade 87, 6580 Vamdrup, Tlf.: 24 60 89 50